Privatlivspolitik for Vesborg Fyr

Sidst opdateret: 24.07.2023

Vesborgfyr.dk (“os”, “vi” eller “vores”) driver websiden Vesborgfyr.dk (her “Tjenesten”).

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og offentliggørelse af personlige data, når du bruger vores tjeneste og de valg du har i forbindelse med disse data.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamlingen og brugen af ​​oplysninger i overensstemmelse med denne politik.

Indsamling og brug af oplysninger

Vi indsamler flere forskellige typer information med henblik på at levere og forbedre vores tjeneste til dig.

Typer af data indsamlet

Vi indsamler ikke personligt identificerbare data fra vores brugere, da vores tjeneste ikke tillader brugerindhold eller kommentarer, og vi bruger ikke sporingsteknologier.

Brug af data

Vesborgfyr.dk bruger de indsamlede data til følgende formål:

  • At levere og vedligeholde vores tjeneste
  • For at opdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder personlige data, opbevares på servere inden for EU, og overføres ikke til eller opbevares på steder uden for EU.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil give dig besked om ændringer ved at opdatere “sidst opdateret” dato øverst i denne privatlivspolitik.

Du rådes til at gennemgå denne privatlivspolitik jævnligt for eventuelle ændringer. Ændringer i denne privatlivspolitik træder i kraft, når de er offentliggjort på denne side.

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os: