Samsø Golfklub

Banens 18 huller er smukt placeret i øens frodige og varierede landskab, og mange af hullerne har en fantastisk udsigt over Kattegat, enkelte endda placeret direkte ved strandkanten.

Banens hul 8 er endvidere kåret til Danmarks smukkeste par 3-hul, og Peugeot Golf Guide har udpeget banen som en af Europas 1000 bedste og blandt Danmarks 14 bedste. Efter en god runde i de smukke omgivelser, er det oplagt at runde dagen af med snak og hygge på golfklubbens solrige terrasse. Der er også mulighed for en fælles og sjov familieoplevelse for alle aldre på golfklubbens 9-hullers pay and play bane. Udstyr kan lejes i klubben.

For mere information: Se www.samsoegolfklub.dk eller kontakt Samsø Golfklub på tlf. 86 59 22 18.

 

Yoga og meditation

yoga3

 

Hos Yogamo kan du i rolige omgivelser give dig selv en velfortjent pause. Der afholdes løbende retreats, hvor du bor i Solglimt, et dejligt landsted omdannet til retreat center, og fordyber dig i yoga, meditation, sund mad og naturen på Samsø.

Hele året er der ugentlige yogahold, og er du på ferie på Samsø, har du hos Yogamo mulighed for at dyrke yoga med en professionel underviser. Vi tilbyder både timer tilrettelagt lige til dig eller en mindre gruppe samt holdundervisning.


For mere information: Se www.yogamo.dk eller kontakt Yogamo på tlf. 29860648.

 

Kontakt os

Ferieboliger ved Vesborg Fyr og Ørnslund

Samsø Ferie

8305 Samsø

Tel.: +45 26 85 86 83

Mail: info@samsoe-ferie.dk